}

Orgasme Vertragende Condooms

6 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1

Als je seks hebt is het heel fijn als jullie beide tegelijkertijd klaarkomen, of op zijn minst zo lang als jullie willen kunnen genieten. Vaak komt het voor dat de man eerder klaarkomt dan de vrouw, doordat een andere beweging de lekkerste stimulatie geeft. Dit is natuurlijk niet erg, maar als dit constant gebeurt, kan dit onprettig zijn voor de vrouw.

 

Er zijn een heleboel dingen die je kan proberen om het orgasme uit te stellen, maar de beste oplossing hiervoor is het speciale orgasme vertragende condoom.

 

Orgasme vertragende condooms zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als normale condooms, maar beschikken over een klein beetje verdovende vloeistof. Dankzij het vloeistof worden de eikel en voorhuid minder gevoelig. Het verdovende vloeistof zit alleen in de top van het condoom, zodat je wel een erectie behoudt. Deze condooms zijn ook perfect voor mensen die het interessant vinden om eens uitgebreid de tijd te nemen, of wanneer de vrouw pas heel laat klaarkomt.

 

Het te snel klaarkomen is het nummer 1 probleem bij mannen tijdens de seks. Hier zijn tal van redenen voor. Het kan zijn dat de eerste keer met een nieuw persoon erg spannend is, alles nog gevoeliger is. Wat veel voorkomt is dat mannen de angst om te vroeg klaar te komen, met zich meedragen. Deze angst zorgt er juist voor dat je er teveel mee bezig bent, waardoor het vaak juist gebeurt.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.