}

Ribbels & Noppen Condooms

12 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1

Condooms worden niet alleen gebruikt te worden om seks veilig te maken, maar ook om seks lekkerder te maken. Condooms met ribbels & noppen zorgen ervoor dat er extra veel prikkels zijn tijdens penetratie. Op deze manier krijgen zowel de penis als de vagina extra stimulatie tijdens de seks. Dit zal de seks nog lekkerder maken en anders dan met een normaal condoom. In deze categorie vind je zowel condooms met noppen, als condooms met ribbels. Maar voor de liefhebbers zijn er ook condooms met ribbels en noppen!

Ribbel condooms

Geribbelde condooms hebben langs de gehele lengte een ribbel textuur. Doordat het condoom op sommige plekken wat breder is gemaakt, ontstaat deze textuur. Condooms met alleen ribbels proberen? Koop dan Condoomfabriek Ribbel Condooms.
 

Condooms met noppen

Net zoals ribbel condooms zorgen noppen condooms voor extra stimulatie. Over de hele lengte van het condoom zitten nopjes, die voor nog meer genot geven. Het condoom is op deze plekken iets dikker en steviger, maar zal nog steeds voor een ultiem gevoel zorgen. Condooms met alleen noppen proberen? Koop dan Condoomfabriek Noppen condooms.

 

Ribbels & Noppen Condooms

Mocht je nou condooms willen hebben met zowel ribbels als noppen, dan kan je het beste condooms met deze textuur kopen. Deze condooms hebben zowel ribbels als noppen en worden door heel veel mensen als extra stimulerend gezien. Safe heeft het Safe Intense Condoom, wat beschikt over zowel ribbels als noppen.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.