}

Standaard Condooms

16 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1

Standaard condooms zijn de meest verkochte condooms op Condooms.nl! Standaard condooms zijn normale condooms met een goede pasvorm en voorzien van glijmiddel voor normale seks. Daarom is het standaard condoom dus het beste condoom om er altijd één aantal van op voorraad te hebben. Je weet nooit wanneer je ‘m nodig hebt (ook geluk zit in een klein hoekje!), dus zorg er altijd voor dat je een paar condooms bij je hebt. Niet iedereen houdt van ribbels, smaakjes, glow in the dark condooms of andere speciale condooms. Omdat iedereen van verschillende dingen houdt, is het slim om van de meeste soorten een condoom te hebben. Op het moment suprême wil je toch niet met het verkeerde condoom zitten?

 

Ook binnen het assortiment van condooms zijn een er aantal varianten. Onder de standaard condooms valt het condoom van Condooms.nl, een goed condoom met wat glijmiddel. Verder heb je de dunne condooms, deze zijn net zo veilig als alle andere condooms, maar zijn gemaakt van iets dunner rubber. Zo voel je veel meer van de seks, maar ben je net zo veilig. De meeste condooms hebben een anatomische pasvorm, dat wil zeggen dat ze precies gevormd zijn naar een penis, zodat ze extra goed zitten!

 

CONDOOM GEBRUIKEN

Een standaard condoom gebruik je net zoals de meeste andere condooms. Vlak voordat je begint met vrijen rol je het condoom af om de stijve penis, maar houd je het ‘tuutje’ dicht geknepen! Als je dat niet doet, is er geen ruimte in het condoom voor je sperma na het orgasme en kan het sperma er langs lopen of misschien krijg je zelfs een gescheurd condoom. Naderhand leg je een knoopje in het condoom, wc-papiertje er om heen en hup de prullenbak in.

 

CONDOOM MAAT

De standaard condooms hebben allemaal dezelfde lengtemaat: 19,5 cm. De diameter van deze condooms zijn 53 of 56 mm, dit verschilt per merk condooms, zoals bijvoorbeeld Safe. Deze maten zijn volgens vele onderzoeken lang en breed genoeg voor het overgrote deel van alle mannen. Mocht je toch een andere maat zoeken, kun je misschien bij de XL/XS maten kijken voor een maatje meer of een maatje minder.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.