Fleshjack - Levi Karter Explosive

Voor 23:30 besteld, donderdag in huis.

Met de Fleshjack - Levi Karter Explosive kan je ervaren hoe het is om seks te hebben met de man van je fantasieën. Deze masturbator komt in een speciaal hiervoor gemaakte koker.

Fleshjack Structuur

Fleshjacks hebben een speciale textuur, die de meest realistische anale seks sensatie mogelijk maakt. De Levi Karter Explosive heeft een smalle ingang, welke heerlijk zal aanvoelen. Hierna zijn er meerder vernauwingen, ribbels en knobbels welke jou intens zullen stimuleren. Dankzij al deze ribbels en knobbels zal Levi Karter jou in extase brengen. Aan het einde van de Fleshjack zit een dop, waarmee je zuigkracht kan creëeren. Draai de dop open of dicht, zodat de zuigkracht zal toe- of afnemen.

Fleshjack Gebruiken

Je kan de Fleshjack opwarmen door deze in warm water te leggen. De Fleshjack is gemakkelijk schoon te maken met de speciale toycleaner van Fleshlight. Op deze manier kan je jouw Fleshjack weer helemaal schoon maken voor de volgende keer. Ook kan je met de Fleshlight Renewing Poeder gebruiken om je Fleshjack weer als nieuw aan te laten voelen.


KleurHuidskleur
MateriaalSuperSkin
Lengte25 cm
Diameter3,5 cm
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
LatexvrijJa
Lees Meer
59,95

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.