}

Glijmiddel Anaal

18 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1

glijmiddel kan de seks op veel manier leuker en fijner maken. Soms is het echter ook nog eens zo goed als onmisbaar. Bij anale seks is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat je genoeg anaal glijmiddel gebruikt. De anus is een erg gevoelig lichaamsdeel en is ook niet bedoeld om met droge vinger of speeltjes te stimuleren. De wrijving bij anale seks is veel heftiger dan bij vaginale seks en glijmiddel zorgt ervoor dat dit veel soepeler verloopt. Zelfs als je alleen maar een vinger of een speeltje gebruikt, is glijmiddel erg belangrijk.

Glijmiddel anaal gebruik

Het is ook belangrijk dat je bij anale seks extra sterke condooms gebruikt, om SOA’s te voorkomen. Samen met anaal glijmiddel kun je de ervaring dan perfect laten verlopen. Let wel op dat je glijmiddel hebt die in combinatie met condooms te gebruiken is. Dit staat aangegeven bij alle soorten glijmiddel op Condooms.nl. De glijmiddelen die je hier vindt zijn daarnaast speciaal gemaakt voor anale seks; probeer ze eens uit!

Let op: deze glijmiddelen zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik bij de anus en dus niet voor vaginaal gebruik. Gebruik daarnaast ook nooit meer dan de aanbevolen hoeveelheid.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.