Sorteren op: 
Actie
Actie
Actie
Überlube 2x navulverpakking

€ 24,50 € 26,00
Actie
Wingman Lubes & 8 Condooms Pakket

€ 19,95 € 24,49
Actie
Wingman Lubes & 3 Condooms Pakket

€ 16,50 € 19,19

Een van de meest verkochte soorten glijmiddel is glijmiddel op siliconenbasis. Glijmiddel op siliconenbasis bevat geen water en wordt gebruikelijk maar van vier of minder ingrediënten gemaakt. Dit maakt het erg puur. Het heeft een duidelijk andere feel dan bijvoorbeeld glijmiddel op waterbasis. Een van de grote voordelen van dit glijmiddel ten opzichte van glijmiddel op waterbasis is dat het niet opgenomen kan worden door de huid. Bij glijmiddel op waterbasis zorgt die opname in de huid er voor dat het gemakkelijk uitdroogt, wat bij siliconen glijmiddel niet het geval is. Daardoor kun je langer glijden met hetzelfde middel. Het grote voordeel van glijmiddel op siliconenbasis is dat het vriendelijk is voor latex producten, zoals condooms. Dit is bij glijmiddel op oliebasis niet zo.

Siliconen glijmiddel gebruiken

Het glijmiddel op siliconenbasis wordt vaak gebruikt in combinatie met latex condooms omdat het langer bruikbaar is en omdat het beter is voor het latex. Niet alle glijmiddelen op siliconenbasis staan bekend als 100 procent latexsafe, maar bij Condooms.nl verkopen we alleen maar glijmiddel waarbij dat wel zo is. Het is ook zo dat het glijmiddel wat in de verpakking al op veel condooms zit op siliconenbasis is. Dit is vanwege de duurzaamheid en latex-vriendelijkheid van het product. Er is wel een nadeel aan glijmiddel op siliconenbasis. Het werkt minder goed in combinatie met siliconen sextoys. Dit komt doordat ze elkaar aantasten en dan krijg je kleine oneffenheden in je speeltje. Dit is niet alleen onprettig in gebruik, maar kan er ook nog eens voor zorgen dat bacteriën gemakkelijker achter blijven op het speeltje. Dit is erg onhygiënisch. Let er daarom altijd op welk type glijmiddel je gebruikt bij je sexspeeltjes.

 

 

 

Siliconen glijmiddel voor anale seks

Voor liefhebbers van anale seks is glijmiddel op siliconenbasis een favoriet. Het glijmiddel is niet irriterend voor de uitwendige of inwendige huid, plakt niet en blijft lang glijden. Verder is het safe voor condooms zodat je extra lang kunt genieten van het glijmiddel. Vanwege de grote inzetbaarheid van het glijmiddel op siliconenbasis wordt dit ook wel het beste glijmiddel genoemd.

 

 


Aanmelden nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.