Het gemakkelijk verkrijgen van condooms draagt bij aan veilig vrijgedrag. In Nederland kun je op veel plekken condooms kopen en het voorbehoedsmiddel is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Het taboe rondom het kopen van condooms neemt ieder jaar af waardoor de drempel voor men steeds lager wordt om het voorbehoedsmiddel in de winkel te kopen. Dit is natuurlijk positief want veilig vrijen doe je met een condoom! Maar waar kun je condooms kopen? Het voorbehoedsmiddel is verkrijgbaar bij diverse winkels zoals drogisterijen, tankstations en supermarkten maar je kunt ze ook eenvoudig – en anoniem – online bestellen.

Condooms kopen in de winkel

Condooms kopen gênant? Welnee! Het hebben van seks is heel normaal en toch blijft seks een wat ongemakkelijk onderwerp – net als het kopen van condooms. Je kunt condooms kopen in winkels zoals de Etos, Kruidvat, AH en noem maar op. De brede beschikbaarheid van condooms draagt bij aan het veilig vrijgedrag. Maar met name jongeren geven aan het onprettig te vinden om condooms in de winkel te kopen. Een goed alternatief hiervoor is natuurlijk het online kopen van condooms.

Online condooms kopen

Condooms online kopen is een stuk laagdrempeliger dan naar de winkel te moeten. Het online kopen van condooms kan geheel anoniem en je bestelling wordt gewoon thuisbezorgd in een discrete verpakking. Handig toch! Het voordeel van online kopen is dat het assortiment van webwinkels vaak veel uitgebreider is. Zo heb je keuze uit de verschillende condooms van vele merken. Bijna alle online winkels verwerken jouw bestelling anoniem en het wordt in een discrete verpakking verzonden. Zo weet niemand wat jij hebt gekocht.

 

Bekijk het assortiment condooms van Condooms.nl.


Aanmelden nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.