}

Safe Condooms ®

38 artikelen

pagina 1 / 1
-17%
(6)
29,95 24,95
Vrijdag in huis
-15%
(1)
62,75 53,50
Vrijdag in huis
-19%
(7)
24,49 19,95
Vrijdag in huis
pagina 1 / 1

Safe® is een Nederlands merk met als doel koppels nog gelukkiger te maken met de intiemste momenten van hun liefdesleven. Daarom ontwerpt Safe condooms, glijmiddelen, massageproducten en toys geïnspireerd op het menselijk lichaam en afgestemd op de wensen van stellen die samen op ontdekkingstocht willen gaan. Daarom zijn de producten van Safe® voor hem en haar, maar vooral heel leuk om samen te gebruiken. Het assortiment bestaat uit innovatieve en betaalbare luxeartikelen voor een betrouwbare prijs. Zo maakt Safe zich onmisbaar in de slaapkamer. 

Better Safe than sorry!

 

Safe condooms

Op Condooms.nl kun je verschillende soorten condooms van Safe kopen. Of je nou liever een veilige belevenis wil met de ‘Safe Strong’ condooms of liever de ‘Intense Safe’ condooms voor extra stimulatie door de ribbels en noppen. Ook XL condooms zijn hier te koop voor de groot geschapen man. De Safe condooms zijn van hoge kwaliteit met een comfortabele pasvorm en voldoen aan alle strenge Europese eisen.

 

 

 

Safe glijmiddel

Het Safe glijmiddel is van hoge kwaliteit en ontwikkeld om het genot en de intieme ervaring te verhogen. Er zijn 4 varianten van Safe glijmiddel. ‘Safe Lubricant Siliconen’ is een glijmiddel gemaakt op siliconenbasis en heeft daardoor een lang glijvermogen. ‘Safe Lubricant Performance’ is een glijmiddel op waterbasis en stelt het klaarkomen uit voor een langere belevenis. ‘Safe Lubricant Caring’ is ook op waterbasis en bevat Aloë Vera voor een verzorgende effect en ‘Safe Lubricant Bubble Gum’ is een glijmiddel op waterbasis met een lekkere geur die naar bubble gum smaakt.

Op Condooms.nl vind je een uitgebreid assortiment aan condooms, glijmiddel en massagekaarsen van onder andere Safe. Bekijk hier het gehele assortiment van Safe

 

 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.