}

Anaalkralen

11 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Heb je al ooit gehoord van anaalkralen? Dit seksspeeltje is - zoals de naam al doet vermoeden - bedoeld voor anaal gebruik. Anaalkralen worden door zowel mannen als vrouwen gebruikt. Anaalkettingen kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, bijvoorbeeld siliconen, latex of plastic. Anale kralen zitten aan elkaar door middel van een ketting. Er zitten allemaal kleine balletjes aan. De balletjes breng je allemaal een voor een anaal naar binnen. De balletjes verschillen vaak van formaat zodat ieder balletje groter is dan het vorige. De grootte van de balletjes kunnen variëren van een aantal millimeter tot groter dan 10 cm. Hierdoor kun jij genieten van verschillende sensaties om jouw hoogtepunten optimaal te laten worden. Anaalkralen zijn ideaal om tijdens het orgasme naar buiten te trekken, daardoor wordt het klaarkomen nog heftiger!

Assortiment anaalkralen

Anaalkralen zijn specifiek gemaakt voor anaal gebruik en zijn daardoor veiliger dan andere voorwerpen. Op Condooms.nl kun je kiezen uit een groot assortiment aan anale kralen, voor zowel beginners als meer ervaren gebruikers. Sommige anaalkralen hebben extra eigenschappen zoals één of meerdere trilstanden. Zo kun je zelf bepalen hoe intens de vibraties worden. Op deze manier kun je nog intenser genieten van de prikkelingen!

Hoe gebruik je Anaalkralen?

Als je weinig tot geen ervaring hebt met anale seks, begin dan met een anaalkralen van klein formaat. Bouw langzaam op naar een groter formaat. Gebruik altijd een glijmiddel voor een comfortabeler gevoel. Let op dat je een anaal speeltje niet vaginaal inbrengt. Dit kan vaginale infecties veroorzaken. Wil je dit toch doen? Doe dan een condoom om het speeltje om infecties te voorkomen.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.