}

Meubels en Sex Swings

9 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Wil je samen met je partner experimenteren voor ultiem genont? Dan is een seksschommel misschien wel iets voor jullie? Bij het BDSM spel kun en wil je vaak in ongebruikelijke posities terechtkomen. Daarbij kan het een extra stimulatie zijn om op een bepaalde manier te zitten of boven de grond te hangen. Bij de meest experimentele standjes kunnen verschillende BDSM meubels en sex swings een toevoeging zijn. Hierdoor krijg je de mogelijkheden om de seksuele ervaring extra spannend en intens te maken. Een seksschommel kun je in ieder huis aan de deur of aan het plafond hangen.

Sex swings

Op Condooms.nl kun je verschillende speciale sex swings kopen. Je hangt ze in je huis op en zo krijgen jij en je partner de mogelijkheid tijdens een lekkere vrijpartij te swingen. Terwijl je in de schommel hangt kun je posities innemen die eerder nooit mogelijk waren. Laat je fantasie de vrije loop en probeer de spannendste standjes uit!

Opblaasbare meubels

Opblaasbare meubels zijn een handig hulpmiddel in de slaapkamer. Bepaalde liggende en zittende posities kunnen zo niet alleen comfortabeler worden gemaakt maar ook makkelijk worden. Door de opblaasbare functie zijn ze ook nog eens makkelijk om op te bergen en zijn ze lekker zacht. Een erotische schommel maakt onmogelijke standjes mogelijk! Geniet optimaal met een opblaasbaar BDSM meubel van Condooms.nl.

Wil je graag schommelen maar heb je liever niet dat (schoon)familie, buren of vrienden de schommel zien? De erotische schommels van Condooms.nl kun je snel en eenvoudig weer opbergen na gebruik.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.