}

Overig

15 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Er zijn BDSM speeltjes in alle soorten en maten, van soft tot extreem. In deze categorie vind je de SM artikelen die vallen onder de overige speeltjes. BDSM omvat een breed spectrum aan seksuele activiteiten. Hier horen zeer uiteenlopende sex speeltjes bij, variërend van toys voor bondage tot aan toys voor een intiem rollenspel.De producten in deze categorie worden voornamelijk gebruikt voor de extremere vorm van het BDSM-spel, zoals electrosex, ball torture en sounding. De artikelen die je op Condooms.nl vindt, zijn getest op veiligheid en kwaliteit en worden speciaal gemaakt voor BDSM spellen. Kom je net kijken bij het SM spel? Begin dan eens met de wat minder extreme speeltjes van BDSM zoals bondage producten, zweepjes of mondknevels.

Electrosex

Electrosex is een seksueel spel waarbij er elektriciteit wordt ingezet voor extra stimulatie. De elektrische schokken zorgen ervoor dat de spieren zich spannen en door de speeltjes op de juiste plekjes op het lichaam te gebruiken, kunnen jullie je seksleven een nieuwe dimensie geven. Sluit de klemmen aan op een powerbox en zet ze vervolens vast op de tepels, genitaliën of andere erogene zones. Zo kan jij genieten van alle electrosex die je zou willen. Pipedream heeft een populaire lijn aan seksspeeltjes voor electro sex. Zelfs als beginner kun je prima uit de voeten met de Shock Therapy Kit van het merk.

Ball Torture

In deze categorie vind je ook diverse speeltjes voor Ball Torture. Hierbij wordt de penis en/of het scrotum gepijnigd door middel van bijvoorbeeld kietelen, bondage maar ook knijpen of spanking. Dit is een extreme vorm van BDSM. Zo kun je bijvoorbeeld leren of stalen ball stretcher gebruiken om de balzak op te rekken. Ball Torture kan als fijne stimulatie ervaren worden maar doordat het scrotum een gevoelige plek is, komt deze vorm van het BDSM-spel niet zonder gevaren. Spreek dus goed jullie grenzen af met elkaar en gebruik een stopwoord. Let op: het scrotum mag vanwege de veiligheid nooit langer dan 20 minuten vastgebonden worden.

Dilators

Sounding is het inbrengen van een metalen staafje, ofwel een dilator, in de plasbuis. Dit speeltje is verkrijgbaar in vele soorten en maten en je kunt het beste beginnen met een smalle staaf. Er wordt vaak gedacht dat deze vorm van BDSM erg pijnlijk is maar de mannen met ervaring geven aan het het een heel fijn gevoel is. En het voordeel is dat het orgasme na sounding een stuk lekkerder is. Bij het gebruik van dilators is het wel van belang dat je let op de veiligheid aangezien de plasbuis gevoelig is. Verder moet je het speeltje na gebruik goed schoonmaken met een ontsmettende Toy Cleaner. Vrouwen kunnen ook een dilator gebruiken voor sounding. Let wel goed op de hygiëne en veiligheid. Bij vrouwen komt een blaasontsteking een stuk vaker voor omdat ze hier gevoeliger voor zijn dan mannen.

Tip: ga na het sounden meteen even plassen om deze narigheden te voorkomen.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.