}

Tepelklemmen

24 artikelen

pagina 1 / 1
-13%
(5)
19,- 16,50
Vrijdag in huis
-18%
(6)
17,- 14,-
Vrijdag in huis
-21%
(12)
17,- 13,50
Vrijdag in huis
-8%
(16)
18,- 16,50
Vrijdag in huis
-42%
(23)
42,99 25,-
Vrijdag in huis
(1)
39,99
Vrijdag in huis
-7%
(6)
22,50 21,-
Vrijdag in huis
-3%
(3)
17,- 16,50
Vrijdag in huis
pagina 1 / 1
De tepelklemmen horen tot de meest populaire soorten SM speeltjes. Hiermee kun je de tepels of borsten van je partner stimuleren. Het is mogelijk om voorwerpen van thuis hiervoor te gebruiken, maar deze kunnen gevaarlijk zijn om hiervoor te gebruiken. Daarom is het toch het beste om tepelklemmen te gebruiken die speciaal hiervoor zijn gemaakt. Sommige tepelklemmen knijpen een beetje, maar andere hebben instellingen waardoor je ze zo stevig aan kunt draaien als jij wilt! Tepelklemmen kunnen zowel aan de tepels van mannen als vrouwen worden bevestigd. Vele mensen vinden de verhoogde sensatie in je tepels door de klemmen erg lekker.

Tit torture

Het stimuleren van de tepels en borsten van de onderdanige tijdens een SM spel wordt in het Engels 'tit torture' genoemd. Dit kan op verschillende manieren zoals bijvoorbeeld voorzichtig en onschuldig met een tepelklem, maar het ook met meer risico worden gedaan. De onschuldige tit torture vorm is populair en wordt door vrouwen en mannen beoefend. Er zijn hiervoor verschillende methodes, maar het gebruik van tepelklemmen is over het algemeen de meest geliefde methode.

Voordelen tepelklemmen

Tepelklemmen zijn specifiek gemaakt voor SM en zijn daardoor veiliger dan andere voorwerpen. Op Condooms.nl kun je kiezen uit een groot assortiment aan tepelklemmen, van heel onschuldige tepelklemmen tot extreme tepelklemmen. Sommige tepelklemmen hebben extra eigenschappen zoals bijvoorbeeld dat je kunt instellen hoe strak ze aangedraaid worden. Je kunt ook kiezen voor vibrerende tepelklemmen. Deze bevestig je aan de tepels om ze optimaal te stimuleren. Op die manier kun je maximaal genieten van je tepelklemmen.

Bekijk hieronder de tepelklemmen van Pipedream en Fifty Shades of Grey uit het assortiment van Condooms.nl.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.