}

Cockringen

66 artikelen

pagina 1 / 2
-46%
(300)
12,99 6,95
Vrijdag in huis
-6%
(1)
49,99 46,95
Vrijdag in huis
(22)
19,95
Vrijdag in huis
(43)
16,95
Vrijdag in huis
(11)
16,50
Vrijdag in huis
-14%
(5)
32,99 28,50
Vrijdag in huis
-6%
(1)
17,50 16,50
Vrijdag in huis
-20%
(1)
14,99 12,-
Vrijdag in huis
-11%
(27)
129,- 115,-
Vrijdag in huis
-20%
(56)
22,- 17,50
Vrijdag in huis
(56)
5,95
Vrijdag in huis
-6%
 
17,50 16,50
Vrijdag in huis
-10%
(2)
20,- 18,-
Vrijdag in huis
pagina 1 / 2
Een cockring of penisring is een speeltje wat gebruikt wordt door de man en om de penis gedragen wordt. Deze ring zorgt er vervolgens voor dat je penis langer stijf blijft en nog groter wordt! Deze seksspeeltjes heb je in allerlei soorten en maten, maar het idee blijft telkens hetzelfde. Je doet de ring om de penis als deze nog slap is, zodat hij strakker komt te zitten als je penis stijf wordt. De ring zorgt er nu voor dat het bloed in je penis niet weg kan. Je penis blijft dan dus langer stijf en wordt zelfs iets groter! Daarom is het zowel voor een vrouw als een man interessant als hij een cockring draagt. Een cockring kopen doe je anoniem op Condooms.nl!

Hoe werkt een cockring?

De werking van een cockring is eigenlijk heel simpel. De ring wordt om de penis geplaatst als deze nog slap is en vervolgens stimuleer je de penis. Dat zorgt er voor dat de penis stijf wordt en de ring dus strakker gaat zitten. Zodra je helemaal stijf bent (en de ring dus goed strak zit), worden de aderen die door de penis lopen een beetje dichtgedrukt. Dat zorgt er voor dat het bloed moeilijker weg kan en de penis dus stijver blijft. Sommige cockringen zijn er voor gemaakt om ook tegelijkertijd de ballen er door heen te halen. Dat geeft weer een andere ervaring. Het is dus eigenlijk een trucje voor een fijnere penis tijdens de seks. Door het hoepeltje ermee!

Soorten penisringen

Er zijn verschillende soorten ringen voor om de penis te koop. Zo heb je ringen die je maar een of twee keer zult gebruiken. Dit zijn wat goedkopere penisringen van rubber. Vaak zit er dan boven op de penis een klein vibrerend stukje wat fijn is voor de vrouw om te voelen. Die vibraties helpen dan voor jullie allebei om een orgasme te krijgen. Cockringen die je vaker kunt gebruiken zijn soms gemaakt van rubber, maar meestal van hard plastic of metaal. Deze gaan langer mee en werken beter, maar let er wel op dat je een ring hebt van de juiste maat! Is je cockring te groot, dan voel je er niets van. Is deze te klein komt hij te strak te zitten. Dat kan een vervelend gevoel geven en zelfs gevaarlijk zijn! Een cockring kopen in de juiste maat is dus ontzettend belangrijk.

Welke maat penisring?

Om te bepalen welke maat cockring je nodig hebt, kun je het best er voor zorgen dat je penis goed stijf is. Vervolgens kun je een slap meetlint gebruiken om de omtrek van je penis te meten. Meet dit niet te strak, maar gewoon de omtrek van je penis volgen. Vervolgens deel je die lengte door 3,14 (dat is pi) en dan krijg je de diameter (of breedte) van je penis. Haal daar ongeveer 2 of 3 millimeter van af en dat is dan je ideale maat voor de ring. Liever heb je een cockring die een millimeter te groot is dan eentje die te klein is!

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.