}

Anaal

3 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Anaal dildo’s zijn speciaal gemaakt om jezelf of je partner anaal mee te penetreren. Deze dildo’s hebben verschillende vormen en maten. Sommige lijken op vaginale dildo’s, en zijn erg realistisch. Het grootste verschil met vaginale dildo’s is dat anaal dildo’s meestal net iets dunner zijn. Dit is gedaan om anale penetratie te vergemakkelijken. Ook zijn deze dildo’s erg handig om je anus te ontspannen en voor te bereiden op anale seks. Met een dildo voor anaal gebruik maak je de weg alvast ‘open’. Natuurlijk kun je als je meer ervaring hebt met anale seks ook voor een grote anaal dildo gaan. Gebruik wel altijd glijmiddel! Het beste is anaal glijmiddel omdat dit eigenschappen heeft die anale penetratie extra gemakkelijk maken. Deze glijmiddelen zijn meestal iets dikker en hebben een licht verdovende werking voor soepele penetratie.
Andere dildo’s voor anaal gebruik hebben verschillende vormen zoals puntig of met kralen eraan. Hier zijn de verschillende soorten voor jou op een rijtje gezet, zodat je zelf kunt kiezen wat jij fijn vindt.

Buttplug

Een buttplug is een dildo speciaal voor anaal gebruik. Ze beginnen smal, worden dan iets breder en dan weer mooi smal. Deze anale dildo’s zijn ideaal om je anus te ontspannen en op te rekken voor de anale penetratie. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken om mee te masturberen en je anus lekker mee te vullen.

Anal beads

Anal beads zijn een anaal dildo in de vorm van een kralenketting. De kralen zijn met een dunne, flexibele draad met elkaar verbonden zodat je ze makkelijk in kunt brengen. De grootte van de kralen verschilt meestal, hierdoor geeft iedere kraal een net iets andere sensatie. De bedoeling is dat je de anal beads naar buiten trekt tijdens je orgasme, hierdoor wordt dit een nog intensere ervaring!

Prostaat stimulator

Een prostaat stimulator richt zich vanzelfsprekend op de prostaat, ook wel de mannelijke G-spot genoemd. Dit orgaan kan gevonden worden in de anus en het voelt een beetje zoals een gladde walnoot. De prostaat stimuleren, zorgt voor een heftig orgasme. Prostaat dildo’s zijn speciaal gevormd om juist dat plekje te kunnen stimuleren en jouw intens te laten genieten!

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.