}

Dubbel

9 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Een dubbele dildo is, zoals de naam doet vermoeden, een dildo die aan beide kanten te gebruiken is voor penetratie. Dat wil zeggen dat deze dildo’s dus vaak ook een stuk langer zijn dan een normale dildo. Toch is er veel variatie in het formaat van een double dildo; je hebt ze van een bescheiden formaat tot formaatje eerste hulp. Op Condooms.nl kun je makkelijk en anoniem jouw dubbele dildo kopen.

Double dildo’s

Condooms.nl heeft twee soorten dubbele dildo’s in het assortiment. Een soort dildo heeft aan beide kanten een even lange en dikke dildo, zodat beide kanten hetzelfde gevoel geven. Dit maakt de dildo ideaal om als stel te gebruiken, waarbij je allebei dezelfde stimulatie krijgt. Het andere type dildo is asymmetrisch, dat wil zeggen dat de ene kant een ander formaat heeft dan de andere kant. Dat is handig als je de grotere kant wilt gebruiken voor vaginaal gebruik en de kleinere kant voor anaal gebruik. Zo kun je er samen van genieten, maar ook als je alleen bent!

Dubbele dildo gebruiken

Afhankelijk van het type double dildo kun je deze gebruiken voor verschillende seksuele handelingen. Als je deze alleen voor jezelf wilt gebruiken voor een dubbele penetratie, is het belangrijk een dildo te vinden die in het midden voldoende soepel is. Ook kun je een dubbel dildo gebruiken die al een gebogen vorm heeft, zodat deze gemakkelijker begeleid kan worden voor dubbele penetratie. Als je een dubbele dildo wilt gebruiken om er met zijn tweeën van te genieten, heb je meer opties. Een dubbele dildo kopen zorgt voor meer variatie in de bekende standjes. Het zal wel flink oefenen worden, maar we denken dat jullie dat juist wel leuk vinden.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.