}

G-spot

1 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Dildo’s zijn zo ontworpen om de vagina of anus mee te stimuleren. Ze hebben vaak de vorm van de stijve penis maar ze kunnen ook enkel qua afmetingen met die van een stijve penis overeenkomen. Een van de gevoeligste erogene zones van de vrouw is de G-spot die door inwendige stimulatie het beste bereikt kan worden. Dit plekje zit ter hoogte van de voorwand van de vagina. Daar kom je met een anatomisch correct gevormde dildo minder goed bij. Niet getreurd, de G-Spot dildo is perfect om dit plekje heerlijk te stimuleren. Door de extra punt aan het einde kan de G-spot aan de ‘bovenkant’ van de vagina goed bereikt worden en kun je deze spot specifiek prikkelen.

De G-spot

Er zit een plekje aan de bovenkant binnen in de vagina, dit is de G-spot. Je kunt dit plekje met je vinger bereiken en stimuleren door een soort ‘kom-hier-beweging’ te maken.Het is één van de meest erogene zone van de vrouw en voelt als een soort rubberachtig stukje huid. Doordat het erg gevoelig is kan het door stimulatie tot een krachtig orgasme leiden.

De G-spot stimuleren

Je kan de G-spot op allerlei verschillende manieren stimuleren. Zo zijn er verschillende standjes waarbij de penis bij vaginale seks tegen de G-spot komt, met een normale dildo moet je juiste hoek vinden. De G-spot dildo is specifiek zo gemaakt dat hij ideaal is deze te stimuleren. Daardoor wordt het makkelijk, en kun je de G-spot zachtjes masseren of harder stimuleren.

Veel vrouwen geven aan dat ze de stimulatie van de G-spot erg lekker vinden. Experimenteer en kijk wat jij het fijnst vindt.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.