}

Glazen

10 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Dildo’s komen in allerlei soorten en maten. De meest voorkomende materialen waarvan ze gemaakt worden zijn rubber of kunststof. Die zul je onder deze categorie echter niet vinden. Hier zoomen we in op een ander soort dildo, de glazen dildo. Dit soort dildo brengt je nieuwe genotsgevoelens. Ze komen in verschillende soorten, met nopjes, ribbels, een spiraal en extra groot. En glas dildo’s hebben ook hun eigen ‘special effects’. Kies je favoriet op Condooms.nl!

Eigenschappen glas dildo

Glazen dildo’s zijn uiteraard hard en niet flexibel. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen. Een glas dildo voel je extra goed omdat hij zo hard is. Iedere centimeter zal je extra genot brengen. Ook zijn glazen dildo’s ontzettend duurzaam. Hij slijt namelijk niet door gebruik. Je houdt hem makkelijk schoon en hij gaat je leven lang mee. Het is een goede investering voor de dildo liefhebber. Glas kan daarnaast temperatuur overnemen, wat tot intens genot kan leiden. Dus als je de dildo onder de warme of koude kraan houdt voor gebruik, breng je extra sensaties de slaapkamer in! Een koude dildo laat je vagina samentrekken. Dit geeft een intens gevoel tijdens het binnenbrengen van het speeltje. De bloedvaatjes in de vagina verwijden wanneer je een glazen dildo heen en weer beweegt in de vagina. Hierdoor stroomt er meer bloed naar de vagina, wat zorgt voor een opwindend gevoel. Speel met deze dildo om tot intense hoogtepunten te komen.

Natuurlijk zijn dildo’s van glas per definitie erg glad. Vaginaal vocht, speeksel of een klein beetje glijmiddel is meestal al voldoende om goed vaginaal te kunnen penetreren. Als je de dildo van glas liever anaal gebruikt, raden we je toch aan extra glijmiddel te gebruiken. Zo voorkom je ongelukken.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.