}

Zuignap

19 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Dildo’s zijn allemaal verschillend om te kunnen voldoen aan jouw seksuele lusten. Hier vind je daarom de zuignap dilo’s. Deze zijn ideaal voor vaginale en anale penetratie. Je kunt de zuignap dildo makkelijk op een glad oppervlak vast zetten. Denk dan bijvoorbeeld aan gladde tegels (zoals die je in de douche hebt), een stoel of de rand van je bed. En als je graag bekeken word of in ieder geval die illusie wilt creëren, kun je hem zelfs tegen een raam vastzetten. Dildo’s met zuignap zijn ideaal als je jouw handen vrij wilt hebben voor andere dingen!

Dildo met zuignap gebruiken

Zoals al gezegd, kun je een dildo met een zuignap vast zetten op gladde oppervlaktes. Stel je voor dat je met je partner aan het vrijen bent en je wilt tegelijkertijd vaginaal en anaal gepenetreerd worden. Dat kan met een zuignap dildo! En door de zuignap kun je staand ook heel gemakkelijk die dubbele penetratie voelen. In andere woorden, met een dildo met een zuignap kun je jouw fantasie de vrije loop laten en doen waar je zin in hebt. Op Condooms.nl kun je kiezen uit verschillende soorten dildo’s met zuignap. Kies een klassieke, gladde dildo waarmee je kunt penetreren of gebruik juist een realistische voor het ‘net echt’ gevoel. Veel van deze dildo’s hebben een draaiing of kromming zodat jij optimaal van het speeltje kan genieten.

Natuurlijk kun je deze zuignap dildo’s ook gebruiken zonder hem vast te zetten. Dan dient de zuignap als een stevig handvat. Geniet samen of alleen van deze toy en je geluk kan niet meer op!

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.