}

Love Balls

21 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Love balls, vaginale balletjes, Ben Wa balls of Geisha balls. Het zijn allemaal termen met dezelfde betekenis. Dit zijn allemaal balletjes die je inbrengt in je vagina. Ben Wa balls zijn twee kunststof balletjes met losse gewichtjes die meestal aan elkaar verbonden met een touwtje. Het is een populaire manier om je bekkenbodemspieren mee te trainen. Want hoe sterker deze spieren, hoe intenser je orgasme. Andere voordelen van het trainen met Love Balls: meer gevoel tijdens de seks, meer vochtaanmaak en meer sensatie tijdens de penetratie. Op Condooms.nl kun je de love balls vinden die het beste bij jou passen.

Hoe werken love balls?

Zoals al gezegd kun je met geisha balls je bekkenbodemspieren trainen en je vagina stimuleren. De balletjes breng je eenvoudig in, in je vagina. Doe van te voren een beetje glijmiddel op de Love Balls. Bij elke vorm van beweging gaan de balletjes zachtjes tegen de binnenkant van de vagina rollen. Dit is echter niet het soort simulatie dat leidt tot een orgasme. Als je vaginale balletjes gebruikt, maak je de spieren van je vagina sterker. Doordat de seksuele stimulatie minimaal is, kun je ze gewoon overdag dragen. Niemand zal het aan je kunnen zien. En als je de bekkenbodemspieren overdag traint, kun je ‘s avonds genieten van een intenser orgasme! Kortom, strakkere vagina spieren leiden tot meer seksueel genot.

Vaginale balletjes gebruiken

Als een vrouw iets ouder wordt, kan het voorkomen dat ze last krijgt van (lichte) incontinentie. Dit zorgt ervoor dat zij tijdens het huilen, lachen of hoesten een beetje urine verliest. Door met Ben Wa balls je bekkenbodenspieren te trainen kun je dit voorkomen. Voorbereid zijn kan geen kwaad.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.