}

Blowjob simulator

11 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Een goede blowjob is ultiem genot. Helaas is niet elke partner bereid je iedere dag oraal te bevredigen. Niet getreurd, daar is iets op gevonden. De blowjob simulator! Deze masturbators zijn speciaal ontworpen om dat zuigende gevoel van een echte mond te imiteren. Op deze manier kun je met dit speeltje je penis optimaal stimuleren. Van deep throat ervaringen tot speciale tintelingen, Condooms.nl heeft het allemaal. Het is aan jou om deze ervaring in huis te halen. Gebruik het speeltje in combinatie met voldoende glijmiddel voor de meest sensationele ervaring.

Extra sensaties met blowjob simulators

Er zijn veel verschillende soorten blowjob simulators. Tenga heeft bijzondere blowjob simulators voor je. De deep throat ervaring lijkt nu wel heel echt! De Tenga blowjob masturbators hebben niet de look van een echte mond maar geven de enorme zuigkracht waar geen echte mond tegenop kan. De Easy Rider productlijn van Shots Toys, heeft naast een standaard blowjob simulator ook de Hot and Cold varianten. Hiermee geef je een extra dimensie aan je blowjob. Let altijd goed op de hygiëne voorschriften, het zou immers jammer zijn als je je sextoy al naar één keer gebruiken weg moet gooien. En dat wil je niet als de ultieme blowjob binnen handbereik is! Het beste is om altijd een condoom te gebruik en na afloop het speeltje schoon te maken met een goede toy cleaner.

Je hoeft nooit meer bij je partner te zeuren om je oraal te verwennen. Koop een van de orale masturbators op Condooms.nl en geniet van een heerlijke blowjob!

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.