}

Luxe

15 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Als jij een man bent die wel houdt van een lekkere masturbeersessie, zit je hier goed. Met een masturbator kun jij heerlijk je gang gaan. Een ultiem hoogtepunt hoeft niet lang uit te blijven als je een van deze speeltjes gebruikt. De luxe masturbators aangeboden door Condooms.nl zijn de meest duurzame masturbators op de markt en helpen jou een handje bij het komen tot een heerlijk orgasme. Deze design toys zijn duurzaam; als je ze goed behandeld gaan ze ontzettend lang mee. De luxe masturbators staan allemaal bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. Ze voelen heerlijk aan tegen je huid en je kunt er lang van genieten! Het meeste genot beleef je aan deze speeltjes als je ze gebruikt met een klein beetje glijmiddel. Zo wordt het penetreren soepeler en dus nog lekkerder.

Masturbator merken

De grootste naam in duurzame masturbators is het merk Hot Octopuss. Dit merk heeft de winnaar van het Best Male Product 2014 (ETO) ontworpen! De Hot Octopuss Pulse Masturbator is een unieke masturbator die volledig ontworpen is voor mannelijk genot. Deze sextoy heeft vibraties die je tot een intens hoogtepunt brengen! Een andere grote naam in kwalitatief hoogwaardig masturbators is Fleshlight. Fleshlight heeft zowel een kunstvagina als kunst anus ontworpen - deze zijn van unieke kwaliteit. Deze vibrerende toys hebben een multispeed functie, zo kun jij zelf jouw orgasme opbouwen tot intense hoogtepunten! Wil jij de producten van Hot Octopuss of Fleshlight zelf uitproberen? Scroll dan snel naar beneden.

Met deze producten kun je keer op keer genieten van een heerlijk gevoel van penetratie. Probeer deze luxe masturbators zelf uit voor onophoudelijk genot.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.