}

Prostaat stimulators

18 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Er zijn voor vrouwen heel veel soorten vibrators die ze kunnen gebruiken. Maar mannen kunnen ook ontzettend veel plezier hebben met een trillend speeltje. Dit is wat de prostaat vibrator of stimulator doet. De prostaat is een orgaan in het mannelijk lichaam dat het vocht maakt wat gebruikt wordt tijdens een ejaculatie. Deze klier kun je vinden in de anus van de man aan de ‘voorkant’ van het lichaam. Als je met je vinger voorzichtig in de anus naar binnen gaat, kun je de prostaat voelen aan de kant van de buik. Je kunt het vergelijken met een gladde walnoot.
Wanneer je de prostaat aanraakt of masseert, kun je het gevoel krijgen dat je heel nodig moet plassen. Dit is meestal niet het geval. De prostaat stimuleren met je vingers of met een speeltje, kun je een enorm intens orgasme krijgen. Het is niet te vergelijken met een ejaculatie. Condooms.nl heeft een groot assortiment aan prostaat vibrators. Het enige wat je hoeft te doen om jouw nieuwe hoogtepunt in huis te halen, is de juiste prostaat stimulator kiezen om de prostaat stimuleren makkelijk te maken!

Hoe gebruik je een prostaat stimulator?

Prostaat vibrators zijn speciaal ontworpen voor prostaat massages. Deze toys hebben een unieke vorm die ideaal is om de prostaat mee te kunnen masseren. De speeltjes hebben namelijk een gebogen uiteinde, om ervoor te zorgen dat je er de prostaat perfect mee kunt bereiken. Aangezien prostaat stimulators anaal gebruikt worden, is het belangrijk om voldoende glijmiddel te gebruiken. Hierdoor voorkom je ongelukken en verloopt penetratie soepeler. Zo is de prostaat stimuleren extra lekker!

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.