}

Diamond

1 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Ben je niet op zoek naar een grote of realistische vibrator maar heb je liever een luxe en girly speeltje? Dan is een diamond vibrator perfect voor jou! Een diamond vibrator is een luxe manier om je seksuele hoogtepunten te bereiken. Deze vibrators hebben kenmerkende, glimmende steentjes op het handgrip. Er wordt niet voor niets gezegd: diamonds are a girl’s best friend! Dat maken deze diamanten vibrators zeker waar! Deze speeltjes hebben naast hun luxe design, ook de reputatie veelzijdig te zijn. Daarnaast zijn ze gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Dit houdt in dat ze duurzaam zijn. Ze hebben een zachte top coat; wat een extra fijn gevoel geeft tijdens het gebruik. Dit geeft je de neiging het speeltje keer op keer te blijven gebruiken!

Kortom, deze toy geeft optimale stimulatie, ziet er luxe uit en voelt heerlijk. De diamond vibrator is meestal geschikt voor zowel uitwendig als inwendig gebruik. Condooms.nl biedt jou de keus uit veel verschillende diamond vibrators.

Assortiment Diamond vibrators

Shots Toys heeft erg mooie diamond vibrators in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een vibrator met ribbels, reliëf of een bepaalde vorm. Zo krijg je altijd een luxe design én jouw favoriete soort vibrator. Doc Johnson is ook een kei in het ontwikkelen van een diamond vibrator. Deze zijn geschikt voor niet alleen vaginaal, maar ook anaal genot! Of je nu op zoek bent naar een vibrator voor de stimulatie van de G-Spot, clitoris of vagina, ook in diamond vibrators heeft Condooms.nl voor ieder wat wils!

Diamonds are forever en deze diamond vibrators brengen jou keer op keer weer tot intense hoogtepunten.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.