}

Discreet

5 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Hoewel een vibrator een erg lekker speeltje is om van te genieten, is het niet fijn om er mee te koop te lopen. Je wilt natuurlijk niet dat zomaar iedereen ziet wat jij allemaal doet! Je kunt allerlei moeilijke verstopplaatsen bedenken waar nooit iemand het zal vinden. Dat gaat goed, tot de dag dat iemand éventjes die kast moet opruimen. Dat is een gênant moment. Maar wat moet je dan? Geen nood, bij Condooms.nl heb je toegang tot vibrators die heel goed gecamoufleerd zijn als iets anders. Dit kan bijvoorbeeld een lippenstift of een mascara zijn. Deze discrete vibrators hoeft je niet te verstoppen, want niemand heeft door wat het nu echt is! Geniet stiekem van heerlijk discrete trillingen! Het is samen ons kleine geheim…

Stiekem trillen

De discrete vibrators van Condooms.nl zijn heerlijk om stiekem mee aan de gang te gaan. Je kunt ze verstoppen in je handtas, op je nachtkastje of bij je make-up tafel. Niemand die iets vermoedt, het ziet er toch normaal uit? Gewoon een stukje make-up wat ligt waar het hoort. Let er wel op dat je na het gebruik van dit soort speeltjes de vibrator goed schoonmaakt. Dit is voor alle vibrators belangrijk, maar het is zeker wel zo fris als je hem ergens bij je spullen neer legt.

Soorten discrete vibrators

Er zijn verschillende merken en soorten van de discrete vibrator. Zo heb je onder andere de Touche High Class Lipstick Vibe Pink, een roze vibrator die er helemaal uitziet als een lipstick. Deze vibrator is waterdicht dus zou zelfs in de douche gebruikt kunnen worden. Een andere populaire discrete vibrator is de Funky Blush Brush Pink. Deze vibrator ziet er uit als een poederborstel, maar is eigenlijk een krachtige, fluisterstille vibrator met verschillende snelheden. De Shots Eyelash Vibe ziet er misschien onschuldig uit, maar vergis je niet! Dit is een krachtige vibrator die ongekend genot geeft met drie verschillende standen.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.