}

Duo

11 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Er zijn verschillende soorten vibrators te krijgen. Meestal worden deze speeltjes gebruikt om mee te masturberen maar je kunt een vibrator natuurlijk ook samen met je partner gebruiken. Speciaal hiervoor heb je ook de duo vibrators. Het woord zegt het eigenlijk al; een duo vibrator is een sextoy waar je met z’n tweeën van kunt genieten. Deze dubbele vibrators zijn niet alleen geschikt voor masturbatie maar ook voor seks. Je kunt bij dit soort vibrator aan allerlei speeltjes denken. Het meest simpele product is de vibraring. Deze ring draagt de man over de penis. De ring heeft een trillende bovenkant. Hiermee stimuleer je tijdens de seks de clitoris van de vrouw optimaal en geniet je zelf mee van de trillingen. Daarnaast blijft de penis van de man langer stijf door de penisring. Dit leidt niet alleen tot op en top intense ervaringen, waar jullie samen van kunnen genieten, maar ook tot een ervaring die langer duurt!

Soorten vibrators

De meest bekende merken in duo vibrators wereldwijd zijn Lelo en We-vibe. Deze dubbele vibrators worden tijdens de seks gedragen door de vrouw. Het ene eind wordt ingebracht om haar G-spot te stimuleren. Het andere eind zit tegen de clitoris aan om deze optimaal te prikkelen. De man geniet bij penetratie dan niet alleen van de vrouw, maar ook van de trillingen. Zo genieten jullie samen van intense hoogtepunten. Condooms.nl biedt een groot assortiment zodat jullie ideale dubbele vibrator er ook zeker bij zit!

Ben je op zoek naar iets nieuws om met je partner uit te proberen? Dan zijn de duo vibrators zeker het proberen waard. Speel samen, geniet samen.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.