}

G-Spot

29 artikelen

pagina 1 / 1
-29%
(43)
139,- 98,50
Vrijdag in huis
-17%
(92)
29,95 24,95
Vrijdag in huis
(400)
17,95
Vrijdag in huis
-19%
(19)
179,- 145,-
Vrijdag in huis
-23%
(34)
149,- 115,-
Vrijdag in huis
-28%
(30)
139,- 100,-
Vrijdag in huis
-21%
(1)
159,- 125,-
Vrijdag in huis
 
108,95
Vrijdag in huis
-42%
(2)
79,99 46,50
Vrijdag in huis
-22%
 
64,99 51,-
Vrijdag in huis
-33%
(1)
31,50 21,-
Vrijdag in huis
pagina 1 / 1
De standaard vibrator is gevormd naar een penis en langwerpig. Dit ontwerp maakt zo’n vibrator prima voor vaginale penetratie of stimulatie van de clitoris. Maar behalve die 2 plekjes hebben vrouwen nog een speciaal plekje: de g-spot. Dit kleine plekje aan de binnenkant is extra gevoelig voor stimulatie door bijvoorbeeld een vibrator. Dit maakt dat plekje bij uitstek ideaal om orgasmes op te wekken. Het probleem met de g-spot is dat deze met een standaard vibrator moeilijk te bereiken is, zeker als je het zelf probeert. Daarom bieden we bij Condooms.nl een groot assortiment aan speciale g-spot vibrators aan. Deze speeltjes zijn ook te gebruiken om de clitoris te stimuleren, maar werken het best op de g-spot.

De G-spot

De g-spot is een klein stukje huid aan de binnenkant van de vagina wat geribbeld en rubberachtig aan kan voelen. Het is voor veel vrouwen een grote bron van seksueel genot doordat het een erg gevoelig plekje is. Meestal zit dit de g-spot tussen de 3 en 7 centimeter in de vagina, aan de ‘bovenkant’ van de schacht. Dit plekje is met een standaard dildo of vibrator moeilijk te bereiken, maar een g-spot vibrator kan er precies bij. Het lekkere gevoel bij g-spot stimulatie komt, volgens onderzoekers, doordat het een verlengde van de clitoris is.

Hoewel sommige onderzoekers beweren dat de g-spot zelfs niet eens bestaat, is de aanwezigheid er van regelmatig aangetoond. Misschien kunnen zij hem zelf niet vinden….. Uit enquêtes blijkt wel dat lang niet alle vrouwen seksueel genot ervaren van stimulatie van de g-spot. Dus als jij het niet voelt, of je kunt het plekje niet vinden, is dat niet gek. Heel veel vrouwen kunnen dat niet. Maar om ze te helpen zijn hier g-spot vibrators, speciaal ontworpen voor stimulatie van de g-spot.

Soorten G-spot vibrators

Bij Condooms.nl bieden we een breed scala aan g-spot vibrators aan van hoge kwaliteit. Om er een paar te noemen, beschrijven we hier de vier vibrators die het meest verkocht worden. De eerste is de simpele Funky G-spot Vibe. Dit apparaatje is speciaal gemaakt om inwendig de g-spot te stimuleren, door middel van de sterke trillingen. Het is een simpel apparaat wat ontzettend goed werkt! De Anteros Rose Vibrator is een stapje luxer. Deze vibrator stimuleert tegelijkertijd de g-spot en de clitoris voor optimaal genot. Hij is volledig waterproof en heeft een handige ring om hem bij vast te houden.

De Lelo Gigi G-spot Vibrator is een toppertje. Deze speciaal ontworpen vibrator heeft elegante vormen die je helpen naar een ongekend hoogtepunt te komen. De vibrator heeft geen batterijen, maar een oplaadbare accu! Er zitten vijf verschillende standen om rustig te beginnen en langzaam naar het orgasme te werken. De Lelo Soraya is de Mercedes onder de g-spot vibrators. Deze ultra luxe vibrator is erg gewild vanwege de ongeëvenaarde klasse. 2 trilmotoren die op 8 standen draaien zorgen er voor dat jij in no time geniet als nooit tevoren!

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.