}

Glazen

1 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Vibrators zijn van allemaal verschillende materialen gemaakt zoals siliconen en ABS plastic. Een speciaal variant van een vibrator zijn de vibrators die van glas gemaakt zijn. De glas vibrators hebben eigenschappen die andere vibrators niet hebben door het materiaal. Lees hieronder meer over de voordelen van een vibrator van glas.

Voordelen glazen vibrator

Door het materiaal van een glas vibrator zijn er een aantal nuttige voordelen waardoor hij prettig in gebruik is. Glas leidt gemakkelijk warmte waardoor je extra sensaties aan jouw seksuele ervaring kunt toevoegen. Verwarm de vibrator voor gebruik of koel hem af met koud water. Hierdoor krijg je een speciaal warm of koel seksspel. Ook hebben vibrators van glas een glad oppervlak. Daardoor zijn ze niet alleen erg makkelijk om schoon te maken, ook kun je al met een klein beetje vaginaal vocht, speeksel of glijmiddel voor een natte en gladde ervaring zorgen.

Soorten glazen vibrators

De glazen vibrators uit de Neon Glass serie van Pipedream zijn de meest populaire. De vibrators zijn zo opgebouwd dat je de vibrators in een glazen behuizing kunt schuiven waardoor het geheel kan trillen. Door deze opbouw van de vibrator heb je hiermee een 3-in-1 product. Je kun de behuizing enkel als dildo gebruiken of de vibrator los als vibrator gebruiken. Of zet de twee delen in elkaar en geniet van een glas vibrator. Voor extra effect kun je de glazen behuizing van tevoren opwarmen of afkoelen. Langs de schacht van de meeste glazen vibrators van Condooms.nl zitten noppen en ribbels voor extra stimulatie.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.