}

XL

1 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Eén van de meest populaire seks speeltjes is de vibrator. Dit is ook het meest verkochte speeltje van Condooms.nl. Op de website vind je verschillende soorten vibrators, van kleine en discrete speeltjes tot vibrators van een iets groter formaat. Iedereen houdt van iets anders, dus Condooms.nl heeft voor ieder wat wils. Hier vind je alle (X)XL vibrators voor mensen die van een maatje meer houden. Als je jouw grote vibrator uitwendig gebruikt, zul je het nut ervan mislopen. Bij inwendig gebruik is het natuurlijk een wereld van verschil. Met een XL vibrator voel je namelijk iedere centimeter. XXL vibrators zijn alles behalve gemiddeld. Er zijn langere, bredere en volledig grotere vibrators te krijgen voor iedereen die alles wil voelen!

Hoe gebruik je een XL vibrator?

Het verschil tussen grote vibrators en een gewone vibrator zit hem uiteraard in de omvang. Terwijl een gemiddelde erectie zo’n 14 tot 16 centimeter is, zijn deze extra grote sextoys veel groter. Je zult deze maten vrijwel nooit tegenkomen tijdens een avondje stappen. Door het grote formaat kun je de trillingen van de vibrator nog intenser voelen. Dus als je een keer iets anders wilt, is het leuk om eens een XL vibrator te gebruiken. Gebruik wel veel glijmiddel omdat je lichaam dit normaal gesproken niet gewend is. Dus begin rustig en neem de tijd, daarmee voorkom je ‘ongelukjes’.

In het assortiment van Condooms.nl vind je verschillende soorten XL vibrators. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een realistische vibrator. Dit speeltje heeft aders langs de schacht. Hierdoor voelen deze XL vibrators aan als een echte penis.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.