Condooms zijn er in verschillende soorten en maten. Dit komt goed uit want niet iedereen vindt hetzelfde lekker. Jij en je partner kunnen met een ruime keuze uit diverse condooms uitproberen wat jullie fijn vinden. Hebben jullie problemen om samen klaar te komen? Dit is een veelvoorkomend ‘’probleem’’. Mannen en vrouwen worden vaak door een andere beweging gestimuleerd en de meeste mannen komen sneller tot hun hoogtepunt dan vrouwen. Maar als de man regelmatig veel eerder klaarkomt dan de vrouw, kan dit toch voor frustratie zorgen. Met orgasme vertragende condooms kun je gewoon seks hebben zonder dat je bang hoeft te zijn dat je te snel klaarkomt.

Orgasme vertragende condooms gebruiken

Te snel klaarkomen kan heel vervelend zijn tijdens het vrijen. Vooral als dit vaker gebeurd en de vrouw meer moeite heeft om een orgasme te bereiken. Dit is niet heel vreemd want de meeste vrouwen kunnen niet klaarkomen door enkel penetratie. Orgasme vertragende condooms kunnen een uitkomst bieden wanneer de man te snel klaarkomt. Het voorbehoedsmiddel heeft meestal dezelfde lengtemaat en omtrek als standaardcondooms. Deze condooms zijn behandeld met een speciale gel waardoor de penis – de eikel en voorhuid -minder gevoelig wordt voor prikkelingen. Op deze manier wordt het orgasme uitgesteld en kunnen jullie langer van elkaar genieten! Orgasme vertragende condooms gebruik je op dezelfde manier als alle andere condooms. Rol het condoom af om de stijve penis terwijl je het ‘tuutje’ dicht knijpt. Hier wordt het sperma in opgevangen dus het is belangrijk dat je dit doet om het voorbehoedsmiddel op de juiste wijze te gebruiken.

Merken orgasme vertragende condooms

Er zijn verschillende condoommerken die orgasme vertragende condooms produceren. Zo heb je vertragende condooms van onder andere CondoomfabriekPasante en Safe. Al deze testen hun condooms op kwaliteit en voldoen aan de vereisten Europese normen. Condooms kun je bij vele winkels kopen of gewoon online. Zorg ervoor dat je op het juiste moment bescherming in huis hebt! Voor meer informatie over het gebruik van dit voorbehoedsmiddel (zoals de juiste maat bepalen of het omdoen) kun je kijken in de categorie ‘informatie‘.


Aanmelden nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.