}

Er zijn geen artikelen gevonden.

pagina 1 / 1

Natuurlijk ga je altijd stappen met een BOB, maar soms drinkt deze ook een glaasje alcohol. Of je bent zelf degene die iedereen veilig thuis af wil zetten maar toch één kleine borrel wil drinken. Als je geen boete wilt riskeren en nóg belangrijker als je weer veilig thuis wilt komen, gebruik je een alcoholtester van Test-Point. Met deze blaastest weet je zeker dat jij of je BOB geschikt is om te rijden. Dus bestel nu snel je alcoholtester via Condooms.nl!
 

Alcoholtest gebruiken

De alcoholtester bestaat uit een blaastest. Je blaast in het tuitje en de test zal jouw alcoholpromillage berekenen. Zo ben je altijd voorbereid en kun je met een te hoog alcoholpromillage de auto lekker laten staan. In Nederland is het maximum toegestane promille alcohol 0,2 voor een beginnend bestuurder. Voor een ervaren bestuurder (+5 jaar het rijbewijs) is dit iets hoger namelijk: 0,5 promille. Zorg er dus voor dat je altijd een alcoholtest bij je hebt!
 

Alcoholtester Test-Point

Op Condooms.nl kun je de Test-Point alcoholtest bestellen. De Test-Point alcoholtester is een betrouwbare test van hoge kwaliteit. De kleinste verpakking bevat twee twee volledige testen. Het gebruiken van deze test is heel simpel. Je blaast de plastic zak vol en gebruikt deze om de lucht door de test-tube te voeren. Na 2 minuutjes geeft de tester een kleurverandering aan en is het resultaat af te lezen.
 

Alcoholtester Redline

Op Condooms.nl kun je ook de Redline alcoholtest bestellen. Deze wegwerp tester is goedgekeurd door de FDA en voldoet aan alle gestelde kwaliteitsnormen. Het is een blaastest met ballon. Blaas de ballon vol met lucht en gebruik de tube om de test uit te voeren. Binnen enkele minuten kun je het resultaat aflezen.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.