}

SOA Testen

4 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1

Het is soms een hele stap om je bij de dokter te laten testen voor bepaalde klachten. Op een SOA zit je niet te wachten, maar als je er een hebt wil je dat weten. En de rest van de wereld informeer je daar liever niet over. Het is sinds een aantal jaren mogelijk om bepaalde zelftesten online te bestellen. Op deze manier kun je anoniem testen waar jouw nare klachten vandaan zouden kunnen komen. Een SOA thuistest is de ideale manier om privé te testen of je een SOA hebt opgelopen. Daarom koop je jouw anonieme SOA zelftest veilig en snel op Condooms.nl. In ons assortiment vind je niet alleen chlamydia testen, maar ook gonorroetesten koop je discreet en anoniem via de website. Koop een SOA thuistest om zelf snel vast te stellen of je een SOA hebt.

SOA’s voorkomen

Natuurlijk geldt 'Voorkomen is beter dan genezen'. Een SOA voorkomen kan in principe heel eenvoudig. Je beschermt jezelf door alleen veilige seks te hebben. Condooms zijn daarbij een must. Een condoom is pas beschermend als deze goed passend is. Het condoom moet dus niet te groot maar ook zeker niet te klein zijn. Een groot condoom glijdt makkelijk af en een te klein condoom kan scheuren. Er zijn veel verschillende condooms beschikbaar, dus zit er altijd één bij waar jij je goed bij voelt. Dus vermijd dat je een SOA zelftest moet doen en bestel je condooms anoniem op Condooms.nl!

Vermoed je dat je een SOA hebt maar wil je nog niet naar de dokter? Test jezelf dan eerst met de SOA zelftesten van Condooms.nl. Alle testen worden discreet en anoniem verzonden.

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.